top of page

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot makelaar. Naast het volgen van de studie ben ik gelijk als stagiair gaan werken bij Hekking NVM makelaars. Al snel kon ik daar doorgroeien tot verhuurmakelaar. Ook in de tak verkoop heb ik mezelf kunnen ontwikkelen bij Hekking NVM makelaars. In 2016 ben ik begonnen bij Verra real estate om me verder te ontwikkelen in de expats markt. Vooral verhuur en aanhuur komt hier aan bod. In 2017 ben ik begonnen bij Klaaromtewonen een platform waar alle gerenoveerde woningen van Nederland online staan. 

Na deze jaren ervaring en werken voor een baas, wil ik graag een nieuwe weg inslaan en ben ik voor mezelf begonnen. Ik help je graag met het vinden van de woning die bij je past. Samen kunnen wij op zoek gaan naar een huis wat jou thuis kan worden. Je thuis voelen in je nieuwe huis is belangrijk, wanneer je een huis aankoopt neem ik alle stress van je weg.

Verkopen en verhuren van jouw woning doe ik graag in goed overleg. Een persoonlijk gesprek bij jou in de woning om te bespreken wat ik voor jou kan doen. Zo maken wij samen een stappenplan om jou woning zogoed mogelijk te verkopen/verhuren. 

Biografie Leonie van Eijk

12.JPG
bottom of page