2014 ben ik begonnen met mijn opleiding bij NVM-SOM. Direct ben ik als stagiaire gaan werken bij Hekking NVM makelaars en al snel kon ik door groeien als verhuurmakelaar. Ook in de tak verkoop heb ik mezelf kunnen ontwikkelen bij Hekking NVM makelaars. In 2016 ben ik begonnen bij Verra real estate om me verder te ontwikkelen bij de expats. Vooral verhuur en aanhuur komt hier aan het bod. In 2017 begonnen bij Klaaromtewonen een platform waar alle gerenoveerde woningen van Nederland online staan. 

Nu na deze jaren ervaring wilde ik graag een nieuwe weg in slaan en ben ik voor mezelf begonnen. Ik help je graag met het vinden van de woning die bij je past. Samen kunnen wij op zoek gaan naar een huis wat ook jou thuis kan worden, gevoel van thuis is belangrijk om je op je gemak te voelen en je thuis voelen is een speciaal en uniek gevoel.

Verkopen en verhuren van jouw woning doe ik graag in goed overleg. Een persoonlijk gesprek bij jou in de woning om te bespreken wat ik voor jou kan doen. Zo maken wij samen de stappen voordat ik ze daadwerkelijk ga zetten. 

Biografie Leonie van Eijk

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Privacy policy

Disclaimer